صفحه اصلی > اجتماعی و شیوه زندگی و مذهبی : نظارت بر رعایت حرمت ماه مبارک رمضان در واحدهای صنفی

نظارت بر رعایت حرمت ماه مبارک رمضان در واحدهای صنفی

روزه خواری ؛

روزه‌خواری در ملأعام، به معنای خوردن و آشامیدن آشکار در ماه مبارک رمضان، بر اساس موازین شرعی عملی حرام محسوب می‌شود.

در ماه مبارک رمضان، رعایت حرمت این ایام و حفظ شئونات اسلامی در اماکن عمومی و واحدهای صنفی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اتاق اصناف و بازرسان مربوطه موظف‌اند بر حسن اجرای قوانین و مقررات مرتبط با این ماه نظارت مستمر داشته باشند.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، با وجود تذکرات مکرر بازرسان به برخی واحدهای صنفی، مبنی بر رعایت شئونات ماه رمضان ـ از جمله خودداری از تظاهر به روزه‌خواری در ملأعام و احترام به حرمت این ماه ـ تعدادی از اَغذیه‌فروشی‌ها به این تذکرات توجه نکرده‌اند.

از این‌رو، پس از ارائه اخطارهای لازم و در صورت تکرار تخلف و عدم اصلاح رویه، قانون این اختیار را به بازرسان می‌دهد که نسبت به اِعمال جریمه و در موارد لازم پلمب واحدهایی که به صورت مکرر و عمدی مقررات را نقض کرده باشند اعمال شود.

 

پایان خبر/

مقالات مرتبط

هدررفت حدود ۳۰ درصدی آب تولیدی در شهر کوار

در پی بررسی میزان تولید و مصرف آب در شهر کوار و…

به مناسبت هفته دولت/افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای ارباب علیا

به گزارش پایگاه خبری بهار کوار، همزمان با گرامیداشت هفته دولت، طرح…

به مناسبت هفته دولت/بهره‌برداری از آسفالت مسیر مظفری تا نوروزان

طرح بهسازی و آسفالت مسیر مظفری تا روستای نوروزان با هدف بهبود…

دیدگاهتان را بنویسید