صفحه اصلی > مذهبی : اهدای ۲۰۰۰ مترمربع زمین در مسیر نجف به کربلا برای احداث زائرسرا ویژه زائران کواری

اهدای ۲۰۰۰ مترمربع زمین در مسیر نجف به کربلا برای احداث زائرسرا ویژه زائران کواری

✍️ به گزارش پایگاه خبری–تحلیلی بهار کوار، حاج نصرالله کوهی، مسئول ستاد عتبات عالیات شهرستان کوار، از اهدای ۲۰۰۰ مترمربع زمین در مسیر نجف به کربلا و در فاصله ۲۷ کیلومتری شهر مقدس کربلا توسط یکی از خیرین نیک‌اندیش عراقی خبر داد.

🔸این اقدام ارزشمند در پی پیگیری‌های مستمر ستاد عتبات عالیات شهرستان کوار صورت گرفته و بر اساس برآوردهای اولیه، ارزش این قطعه زمین بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان تخمین زده می‌شود.

🔸بر پایه این توافق، مقرر گردیده است که در این زمین، زائرسرا و مهمانسرا ویژه زائران کواری احداث گردد تا در ایام مختلف سال، به‌ویژه ایام اربعین حسینی، امکان اسکان و رفاه زائران تسهیل شود.

🔸در این مسیر، نقش‌آفرینی نیروهای مردمی و مشارکت خیرین شهرستان کوار از اهمیت بسزایی برخوردار است. امید می‌رود با همت نیکوکاران و همراهی مردم، روند ساخت این مجموعه خدماتی با سرعت مطلوب تری به ثمر بنشیند.

مقالات مرتبط

عکس/ تشییع پیکر شهدای امنیت،میلاد صفری و علیرضا فیضیان در شهرستان کوار

حضور پرشور مردم شهرستان کوار در تشییع دو تن از شهدای امنیت…

نظارت بر رعایت حرمت ماه مبارک رمضان در واحدهای صنفی

روزه خواری ؛ روزه‌خواری در ملأعام، به معنای خوردن و آشامیدن آشکار…

فصلی که ستودهِ ملکوت تا عالم لاهوت پرکشید

شهید اصغر ستوده؛ گویا این نام از ازل در انتظار تو بوده…

دیدگاهتان را بنویسید