به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهار کوار و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار تصریح کرد: پیش بینی می شود بیش از 11هزار تن انواع کلم گل، بروکلی، برگ و قمری از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار های داخلی و خارجی شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه سطح زیر کشت این محصول در شهرستان کوار بیش از 200 هکتار است، اظهار کرد: با توجه به کشت نشائی این محصول در بسیاری از مزارع و زود رس بودن بذورکلم، برداشت زود هنگام و صرفه جویی در منابع آبی دارای توجیه اقتصادی برای کشاورزان می باشد.
او با بیان اینکه ایجاد صنایع بسته بندی و صنایع غذایی و تبدیلی، ضمن اشتغالزایی، تاًثیر بسزایی در ارزش افزوده محصول خواهد داشت، افزود: با توجه به اینکه شهرستان فاقد صنایع ترشی و شوری جات است زمینه برای ایجاد صنایع مذکور فراهم می باشد.
سالیانه بیش از سه هزار هکتار از اراضی کوار با تولید بالغ بر 120 هزار تن به کشت سبزی و صیفی اختصاص دارد.