به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهار کوار، و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار تصریح کرد: برداشت زعفران در شهرستان کوار از اواخر آبانماه شروع گردیده و پیش بینی می شود در سال جاری میزان 12کیلوگرم زعفران از مزارع برداشت گردد.
جوکار گفت: زعفران یک محصول کم آب بر است و برداشت محصول از سال دوم کشت آغاز شده و تا 8 سال متوالی ادامه دارد و در مناطق با محدودیت منابع آبی،کشت و توسعه زعفران افزایش درآمد بهره برداران را به دنبال خواهد داشت.
وی ابراز داشت: برداشت زعفران برای کارگران فصلی اشتغالزایی خوبی دارد بطوریکه در محدوده زمان برداشت در شهرستان 600 نفر روز اشتغالزایی ایجاد می گردد.
وی تصریح کرد:کاربرد اصلی زعفران در مصارف غذایی، دارویی و صنعتی بوده و دارای خواص زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب، بهبود گردش خون، تقویت استخوان ها، کنترل دیابت و تقویت قدرت ذهنی است.