به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهار کوار به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار گفت: محصول پیاز این شهرستان از ابتدای سال زراعی 1400-1401 با همکاری کلینیکهای گیاهپزشکی و نظارت کارشناسان حفظ نباتات موفق به اخذ 14 گواهی icm شده است.
او با بیان اینکه ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی از اولویتهای جهاد کشاورزی است، اضافه کرد: اخذ گواهی محصول سالم با استفاده از روشهای مبارزه تلفیقی با آفات، بیماریها، سموم، کودهای بیولوژیک و اقلام غیر شیمیایی در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرار دارد.
او یادآور شد: تولید محصول استاندارد و گواهی شده نیازمند یک عزم عمومی به منظور پاسخگویی به تقاضای مصرف کنندگان در راستای مصرف غذای سالم و با کیفیت است و افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است، اظهار امیدواری کرد با تولید محصولات با کیفیت و استاندارد علاوه بر مصرف داخلی، شاهد افزایش صادرات محصولات کشاورزی و جذب بازارهای خارجی باشیم.