به گزارش بهار کوار به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار؛ عبدالرسول جوکار گفت: این میزان تولید گوشت ماهی از رهاسازی ۱۸۵ هزار قطعه بچه ماهی از دو استخر ماهیان سردابی شامل قزل آلا و ۱۲ استخر ذخیره آب کشاورزی جهت ماهیان گرمابی از نوع کپور و آمور به دست آمده است.
جوکار با بیان اینکه پرورش ماهی در استخر های ذخیره آب کشاورزی یکی از روشهای پایدار اقتصادی برای تولید غذا و ایجاد درآمد برای خانوار روستایی است اشاره کرد: کشاورزان پس از اطمینان از شرایط مطلوب آب نظیر دمای مناسب ، ph وسطح اکسیژن آب میتوانند با مشاوره گرفتن از کارشناسان فنی اقدام به رهاسازی بچه ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی نمایند.