به گزارش بهارکوار، محمد فرهادی، قهرمان ملی ووشو که جوانی دهه هفتادی است و اهل شهر کوار، نمونهای از اراده و تلاش در عرصه ورزش ایران است. او با پشتکار و عشق به ورزش، نه تنها در میادین جهانی برای کشورش افتخار آفرینی کرده، بلکه همواره سعی در بالا نگه داشتن پرچم ایران دارد. محمد با هر پیروزیاش، نشان میدهد که عزم و اراده میتواند هر چالشی را پشت سر بگذارد.
با این حال، او از وعدهها و قولهایی که مسئولین به او داده اما عمل نکردهاند، ناراحت است.
محمد فرهادی سالهاست که برای موفقیتهایش زحمت کشیده و انتظار دارد که حمایتهای لازم از سوی مسئولین به عمل بیاید. اما متأسفانه، این وعدهها غالباً به فراموشی سپرده شدهاند و او مجبور است با عدم حمایتهای لازم دست و پنجه نرم کند.
فرهادی با وجود تمام مشکلات، همچنان به تمرینات خود ادامه میدهد و به جوانان شهرش الهام میبخشد، او به خوبی میداند که موفقیتهایش نه تنها برای خودش، بلکه برای تمام مردم ایران است.
او نماد امید و تلاش و یک جوان پرانگیزه است و نشان میدهد که اگرچه ممکن است مسیر سخت باشد، اما با ارادهای قوی میتوان بر هر مانعی غلبه کرد. او به عنوان یک قهرمان ملی، نه تنها در میدان رقابتها، بلکه در زندگی روزمرهاش نیز الگوی بسیاری از جوانان است.
وی در گفتگو با بهارکوار ابتدا خود را معرفی کرد و گفت: محمد فرهادی، متولد ۱۳۷۹، اهل شهر کوار روستای نوروزان و عضو تیم ملی وشوو جمهوری اسلامی ایران و قهرمان جهان و دارنده مدال برنز مسابقات آسیایی هستم.
وی ادامه: درحال حاضر دیپلم انسانی دارم و به خاطر مسابقات و عضویت در تیم ملی تاکنون نتوانستم وارد دانشگاه شوم و قصد دارم امسال در رشته تربیت بدنی تحصیلاتم را ادامه دهم.
او درخصوص ورود به دنیای ورزش گفت: زمانی که ده ساله بودم خانوادهام به خاطر حفظ سلامتیام و شیطنت هایی که داشتم من را به کلاس ووشو در همان روستای نوروزان فرستادند و مدتی بعد متوجه استعداد من در این رشته شدند و بیشتر تشویقم کردند که ادامه دهم.
این قهرمان ملی به مدال های خود اشاره کرد و ادامه داد: تا کنون موفق شدم حدود ۳۰ مدال استانی کسب کنم که در مجموع حدود ۷۰ مدال استانی و کشوری در رشته ورزشی ووشو میشود، در هشت سالی که عضو تیم ملی بودم در اعزام به مسابقات قهرمانی ۲۰۱۸ برزیل مدال طلا کسب کردم و در مسابقات آسیایی ماکو که امسال بود مدال برنز گرفتم.
در مسیر ورزش حرفهای مشکلات زیادی وجود دارد
این ورزشکار استان فارسی که از وعده های عمل نشده گلهمند بود به مشکلات این مسیر ورزشی اشاره کرد و گفت: در مسیر ورزش به خصوص ورزش حرفهای مشکلات و موانع زیادی وجود دارد و کسی که ورزشی را به صورت حرفهای انجام میدهد بخش زیادی از وقت و زندگی اش را باید صرف آن کند، در این میان حمایت های زیادی وجود ندارد حتی برای من که قهرمان ملی هستم؛ البته وعده و وعیدهای زیادی شنیدهام و مسئولین زیادی قول هایی به من که تنها قهرمان ملی ووشو در استان فارس هستم، دادهاند اما همگی فراموش شده و هیچکدام عملی نشده است.
او ادامه داد: با وجود همه این عدم حمایت ها و بدقولی ها من همیشه تمام تلاشم را کردهام تا پرچم کشورم را بالا ببرم.
فرهادی خانواده و مربیاش را از حامیان اصلی خود دانست و بیان کرد: در این مسیر سخت و پرچالش ورزشی خانوادهام همیشه همراه و حامی من بودند و مربیام آقای محسن ناصری نیز نقش موثری در پیشرفت و موفقیت من در این سال ها داشته است و امیدوارم بتوانم در ادامه مدال های بهتری را به دست بیاورم و تقدیمشان کنم.
از خودگذشتگی برای قهرمانی
این قهرمان ملی سخت تلاش کردن را عامل موفقیت خود دانست و توضیح داد: وقتی ورزش را به صورت حرفهای شروع کردم تقریبا از خودم گذشتم و وقت زیادی را صرف آن کردم و از طرفی به خاطر عزیزانم همیشه سخت تلاش کردم و آنها باعث شدند همیشه بیشتر از چیزی که میخواستم باشم و موفق شوم.
ووشو کار استان فارسی در آخر به جوانان از تجربیات خود توصیه کرد و گفت: سعی کنید همیشه به دنبال اهدافی بروید که به آن علاقه دارید و در آن مسیر تا آخر قدم بردارید حتی اگر بقیه با شما مخالفت کردند آنقدر سخت تلاش کنید تا به موفقیت دلخواهتان برسید.