مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از پایان کشت پیاز پاییزه در این شهرستان خبر داد وگفت 650 هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافته است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار گفت: کشت پیاز پاییزه هر ساله از بهمن ماه شروع و تا اوایل اسفند ماه نیز ادامه دارد.
وی گفت: ارقام کشت شده شامل ارقام سفید ،قرمز وطلایی با میانگین برداشت پیاز ۵۵ تن در هکتار میباشد که با توجه به سطح کشت شده پیش بینی میشود میزان ۳۶ هزار تن پیاز پاییزه در شهرستان تولید شود .
جوکار با بیان اینکه در سال زراعی جاری 150 هکتار از سطوح کشت بصورت کشت نشایی بوده است افزود: کشت نشایی پیاز یکی از روشهای مناسب در افزایش تولید این محصول میباشد که از از مزایای آن میتوان به صرفهجویی در مصرف آب ،کاهش هزینههای تولید ، کنترل علفهای هرز، بیماریها و آفات اشاره کرد.