3
در جلسه امام جمعه شهرستان کوار با دست اندرکاران هیئات مذهبی مطرح شد؛

پایان جنگ ما و اسرائیل، اعلام ابرقدرتی جمهوری اسلامی ایران به دنیا است

  • کد خبر : 34135
  • 18 ژوئن 2025 - 23:03
پایان جنگ ما و اسرائیل، اعلام ابرقدرتی جمهوری اسلامی ایران به دنیا است
عصر چهارشنبه ۲۹ خرداد، به جلسه ای می روم که مداحان و هیئتی های شهرم ، مدعوین اصلی آن هستند. مکان نشست، دفتر امام جمعه شهرستان کوار است و طبق روال هرساله قبل از آغاز ماه محرم و صفر برگزار می شود.

پایگاه خبری تحلیلی بهار کوار، فاطمه دیباور: جزء اولین نفراتی هستم که در جلسه حاضر می شوم. مدعوین کم کم از راه می رسند و جلسه با قرائت آیات بشارت بخش سوره نصر آغاز می شود.

حجت الاسلام جوان،هیئتی ها را هسته اول کنشگران عرصه تبیین می نامد و تثبیت احساس نفرت از آمریکا و ترویج گفتمان قرآنی و مقاومت توسط آنان را اساس کار در ماه محرم و صفر برمی شمارد.

وی با اشاره به آیه ۱۰۴ سوره نساء، سنت خداوند را پیروزی مومنان و شکست کافران معرفی می‌کند و بازخوانی جنگ های پیامبر و تحلیل مقام معظم رهبری از جنگ های احد و خندق را چراغ راه مداحان و مبلغان مذهبی برمی شمارد.

حجت الاسلام جوان روشنگری در برابر سیاست های رسانه ای دشمن را تکلیف اصحاب بیان، قلم و رسانه عنوان می کند و با تاکید بر اهمیت بیان رهبرمان، تلاش در جنگ نرم را راهبردی هوشمندانه معرفی می‌کند.

وقتی نماینده ولی فقیه در شهرمان چفیه بر دوش وارد جلسه می شود، احساس آمادگی و مقاومت در روح و جانمان قوت می گیرد.

وی بخشهایی از دعای ۱۴ صحیفه سجادیه را زمزمه می کند و ما را به توجه بیش از پیش به دعا و استغاثه در شرایط کنونی فرا می خواند.

او توجه قلب ها به مسئله فرج و امام زمان(عج) را مایه بیداری امت ها می داند و اصل را در نبرد با دشمن، ایمان برمی شمارد. با اشاره به آیه مبارکه «و ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی»، اصابت موشک ها به قلب کفر را عنایت ذات خداوند متعال عنوان می کند و گره گشایی از کار رزمندگان در جنگ ۸ ساله ایران و عراق و دفاع از حرم را در سایه سار توسل به اهل بیت عصمت و طهارت می داند.

حجت الاسلام شهیم با تاکید بر اینکه امروز با ناتو که ترکیبی از کشورهای آمریکایی، اروپایی و برخی کشورهای منطقه است، در جنگ هستیم اظهار می‌کند: این کشورها عبور موشک ها از حریم هوایی خود را آزاد گذاشته اند و با این وجود، خداوند نصرت خود را به امت اسلام عطا می‌کند.

وی با اشاره به اذعان آمریکا، اسرائیل و هم پیمانان آنها بر فلج شدن رژیم صهیونیستی می افزاید: در جمعه پیش رو راهپیمایی نصر و خشم را پس از اقامه نماز جمعه به صورت گسترده و با شکوه برگزار می کنیم.

امام جمعه کوار برای طنین انداختن بانگ پیروزی، برگزاری پویش های مختلف را مثمرثمر برمی شمارد و ادامه می دهد: راه اندازی پویش رجزخوانی کودکان، اهدای اسباب بازی به بچه های مسافران، تامین مکان برای مهاجران تهرانی و دعوت از آنان برای حضور در منزل برای صرف غذا نمونه هایی جالب از همدلی و هم نوع دوستی در این شرایط حساس است.

وی با مهم برشمردن حضور در صحنه در اوقات ضروری وظیفه مردم را دعا، نذر و صدقه برای سلامتی رهبرمان برمی شمارد و پویش های قربانی جمعی در این راستا را مایه کوری چشم دشمنان عنوان می کند.

نماینده ولی فقیه در شهرستان کوار با بیان اهمیت مخابره لحظه به لحظه پویش های همدلی مردم توسط خبرنگاران در شرایط کنونی کشور، ادامه می دهد: تبیین عملیات وعده صادق ۳ و عبور موشک ها از پدافندهای کشورهای مختلف و گنبد آهنین که هیمنه ۸۰ ساله اسرائیل را شکست، حائز اهمیت است.

وی پایان این جنگ را اعلام قطعی ابر قدرتی جمهوری اسلامی ایران به کل دنیا می داند و با اشاره به تلاش تغییر معادله از سوی دشمن برای وارونه جلوه دادن صحنه جنگ، بر روشنگری تاکید می کند.

حجت الاسلام شهیم یکصدا شدن را در این موقعیت یک اصل برمی شمارد و جنگ تحمیلی را تجربه ای برای سرافرازی و سربلندی مردم ایران معرفی می کند.

سخن تمام می شود و صدای پای یاری امام در روضه امام جمعه شهرمان جان می گیرد. روضه ای که تاریخ همواره آن را به ما یادآوری می کند؛ آری، باید وهب وار پای یاری نهضت ماند، گاه با خانواده برای یاری امام رهسپار میدان شد، سر داد و تن به ذلت نداد.

لینک کوتاه : https://baharekavar.ir/?p=34135

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.