به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهار کوار به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی، عبدالرسول جوکار رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کوار اظهار کرد: این میزان نشاء بهصورت مکانیزه در گلخانههای شهرستان تولید میشود و شامل محصولاتی همچون پیاز، گوجهفرنگی، خیار، فلفل، بادمجان، هندوانه و کلم است.
وی با اشاره به مزایای کشت غیرمستقیم سبزی و صیفیجات افزود: تولید و استفاده از نشاء موجب کاهش مصرف سموم دفع آفات، کاهش مصرف بذر، کاهش هزینههای وجین و تنک کردن محصول، افزایش عملکرد، صرفهجویی در مصرف آب و در نهایت کاهش هزینههای تولید و ارتقای کمی و کیفی محصولات میشود.
جوکار در پایان گفت: تولید نشاء به روشهای مختلفی همچون تولید نشاء ارگانیک، تولید در مزرعه، سیستم بسته، گلخانهای، شناور و همچنین استفاده از سینیهای کاشت نشاء انجام میشود که هرکدام دارای مزایا و محدودیتهای خاص خود هستند. وی تأکید کرد: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی کوار آماده ارائه مشاوره و راهنماییهای تخصصی به بهرهبرداران جهت انتخاب بهترین روش کشت نشاء متناسب با شرایط و نیاز آنها هستند.