28

توصیه های تغذیه ای در مورد خوردن چای

  • کد خبر : 18265
  • 12 اردیبهشت 1402 - 16:58
توصیه های تغذیه ای در مورد خوردن چای
یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در جهان و ایران چای میباشد.نوشیدنی پرطرفداری که پررنگ آن میتواند تهدید کننده سلامت بوده و ضربان قلب و فشارخون را افزایش دهد.

چای پر رنگ سبب چه عوارضی دارد؟

در اینجا به مهمترین مضرات و آسیب های چای پررنگ اشاره میکنیم که عبارتند از:

۱-ادرار آور و اتلاف کننده آب بدن

۲-ایجاد کننده یبوست

۳-افزایش ضربان قلب

۴-افزایش فشارخون

۵-ایجاد سوزش در ناحیه سینه و قلب

۶-تداخل با جذب آهن غذا

۷-ایجاد بی قراری و بی خوابی

۸-افزایش اضطراب

چه گروه هایی از افراد در اثر استفاده از چای پررنگ بیشتر در معرض خطر هستند؟

حال با توجه به این نکات گروه هایی از افراد در صورت استفاده زیاد از چای پررنگ در معرض خطر هستند که شامل:

۱-افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن

۲-مبتلایان به ریفلاکس و زخم معده

۳-افراد دارای سابقه مشکلات قلبی

۴-خانم های باردار۵-افراد مبتلا به سنگ های کلیوی

رعایت این نکته برای همه افراد ضروری است که تا یک ساعت قبل یا بعد از غذای حاوی منابع آهن و همچنین در شب به ویژه ساعات پایانی شب از مصرف چای پررنگ خودداری کنند.

«پریسا منوچهری فرد» کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان کوار

#هفته_سلامت

لینک کوتاه : https://baharekavar.ir/?p=18265

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.