منصور زراعت پیشه در گفت و گو با خبرنگار بهار کوار اظهار داشت: جایگاه زن در جنگ شناختی علیه جمهوری اسلامی و جایگاه او در نظام اسلامی از پرتکرارترین موضوعات است.
وی با بیان اینکه جریان انقلاب ستیز با شعار زن، زندگی و آزادی مکتب امام خمینی(ره) را تحریف نموده، گفت: جریان مدعی آزادی با تصویرسازی نادرست از رهبر کبیر انقلاب اسلامی در ذهن نسل جوان، چهره ای زن ستیز از آن امام عزیز سفر کرده و رهبر معظم انقلاب ترسیم نموده است.
عضو سابق شورای شهر کوار یکی از موضوع های جهاد تبیین را بیان اندیشه های حضرت امام و رهبر معظم انقلاب عنوان کرده و افزود: جمهوری اسلامی جایگاه زن در جامعه را ارتقا بخشید، همانطور که امام راحل نیز زنان را مربی انسانها معرفی کرد و سعادت و شقاوت کشورها را وابسته به وجود زنان دانست.
وی در ادامه ابراز داشت: امام خمینی(ره) معتقد بود زنان با تربیت صحیح، انسان ساز هستند و حجابی که خداوند برای زن قرار داده برای حفظ ارزش اوست.
این پژوهشگر سیره امام و رهبری در ادامه گفت: امام بر این باور بود که زنان با حفظ شئونات اسلامی در فعالیت های اجتماعی و سیاسی باید همدوش مردان باشند.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب تغییرات چشم گیری نسبت به قبل از انقلاب در حوزه زنان رخ داده، ابراز داشت: بعد از انقلاب بیش از ۲۰۰ قانون در مجلس شورای اسلامی برای حفظ حقوق زنان و ارتقای جایگاه آنان تصویب گردیده است.
زراعت پیشه با بیان اینکه سهم زنان از کرسی استادی و هیئت علمی دانشگاه قبل از انقلاب ۲ درصد بوده است، تصریح کرد: این رقم تا سال ۱۴۰۰ به بیش از ۶۰ درصد رسیده و قبل از انقلاب تعداد نویسندگان زن در حوزه علم و نشر کتاب کمتر از ۱۰ نفر بوده که پس از انقلاب تا سال ۱۴۰۰ این تعداد به بیش از ۹ هزار و پانصد نفر رسیده است.
وی با اشاره به اینکه نمونه های بی شماری از پیشرفت زنان پس از انقلاب برای بیان کردن وجود دارد، به عرصه ورزش زنان پرداخت و اظهار داشت: در حوزه ورزش ملی و بین المللی مجموع زنان مدال آور قبل از انقلاب ۵ نفر بوده ، در حالی که این آمار پس از انقلاب به ۱۸۰ مدال که عمدتا جهانی می باشد، رسیده است.