27

سالانه بیش از ده هزار تن گوشت قرمز در کوار تولید می شود

  • کد خبر : 12865
  • 24 آبان 1401 - 12:47
سالانه بیش از ده هزار تن گوشت قرمز در کوار تولید می شود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 7000 تن گوشت قرمز به ارزش ناخالص بیش از 11هزار میلیارد ریال در این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.

به گزارش بهار کوار به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار ابراز کرد: در حال حاضر علاوه بر فعالیت 138 واحد دامداری صنعتی شیری و پرواربندی ، تعداد کثیری از بهره برداران روستایی و عشایری در شهرستان کوار به تولید گوشت قرمز اشتغال دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه جمعیت دامی شهرستان کوار شامل 100 هزار راس دام سبک و 35 هزار راس دام سنگین می شود، تصریح کرد: قریب به ده درصد گوشت قرمز تولیدی در شهرستان مصرف و مازاد آن به دیگر نقاط استان فارس عرضه می گردد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان کوار یکی از قطب‌های مهم در تولید گوشت قرمز و فرآورده‌های دامی در سطح استان فارس به شمار می‌ آید، اظهار کرد: در سال جاری پدیده خشکسالی و محدودیت چرا در مراتع و افزایش قیمت نهاده های دامی شرایط دشواری برای تولید کنندگان این شهرستان در پی داشته است.

لینک کوتاه : https://baharekavar.ir/?p=12865

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.