به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار اظهار کرد: این میزان ترخون در چهار واحد گلخانه ای به مساحت دو هکتار و در بسترخاکی تولید می شود.
او با بیان اینکه کشت ترخون در این گلخانه ها با انتقال ریشه از اواخر زمستان انجام شده است و طی سه ماه برداشت می شود تصریح کرد: باتوجه به دوره رشد کوتاه، بازدهی بالا وبرداشت سه ساله، کشت این گیاه از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.
وی بیان کرد با توجه به اینکه در شرایط گلخانه ای سالانه 5 مرحله برداشت و در هر برداشت 20 تن ترخون تولید می شود، از هر هکتار یکصد تن محصول ترخون تولید و روانه بازار می گردد، درحالی که میانگین تولید سبزیجات در فضای آزاد 25 تن در هکتار می باشد.
جوکار با اشاره به اینکه کاهش مصرف کودها و سموم شیمیایی در راستای تولید محصول سالم از مزایای این کشت است، افزود: کشت در گلخانه مذکور با استفاده از کود های دامی پوسیده غنی شده انجام شده است، و به روش قطره ای آبیاری می گردد.
جوکار اضافه کرد: ترخون تولیدی به منظور مصرف تازه خوری و مقداری نیز برای تهیه ادویه جات به بازارهای شهرستانی و شهرستان های همجوار عرضه می شود.
عملکرد چند برابری سبزیجات برگی در کشت گلخانه ای کوار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از تولید 200 تن ترخون گلخانه ای در اکبراباد شهرستان کوار خبر داد.
لینک کوتاه : https://baharekavar.ir/?p=11606
- ارسال توسط :
- بدون دیدگاه