33

اولین تکلیف احترام متقابل زن و شوهر به یكدیگر است/ پیوست عدالت مطالبه مهم رهبر انقلاب از مسئولان‌

  • کد خبر : 2494
  • 07 آبان 1400 - 23:16
اولین تکلیف احترام متقابل زن و شوهر به یكدیگر است/ پیوست عدالت مطالبه مهم رهبر انقلاب از مسئولان‌
حجت الاسلام میرشکاری تاکید کرد: تقوا احترام گذاشتن به خداوند و احترام گذاشتن به مومنين است

حجت الاسلام قاسم میرشکاری در خطبه اول نمازجمعه این هفته شهر اکبرآباد با بیان اینکه تقوا احترام گذاشتن به خداوند و احترام گذاشتن به مومنين است، تاکید کرد: اولین تکلیف احترام متقابل زن و شوهر به یكدیگر است.

وی تکریم و تجليل همسر را با استفاده از دو روش تصریح کرد: با استفاده از روش گفتاری و روش كردارى می توان به همسر احترام گذاشت. احترام در عمل و كردار به اين معنی است كه انسان همسر خود را در معذور و محذور قرار ندهد، به درخواست هايش توجه كند. اگر خواسته ای داشت با روی گشاده بشنود و در حد مقدوراتش انجام دهد.

امام جمعه اکبرآباد با اشاره بر اینکه سيره عملى پیامبر روش هاى احترام به همسر و دیگران را به ما مى‌آموزد، یادآور شد: هنگامى كه کسی بر آن بزرگوار وارد مى شدند، به احترامشان از جا برمى خاست، براى آنان جا باز مى كرد و زير انداز پهن مى نمود، حتى گاهى عباى خود را از دوش كشيده براى ديگران مى انداخت، براى تكيه دادنشان بالش فراهم مى ساخت و اگر برادر دينى اش از راه دور مى‌آمد، چند قدمى به استقبالش رفته و او را به آغوش مهر مى كشيد و پيشانى اش را مى‌ بوسيد.

میرشکاری در ادامه گفت: در کتاب شریف مصباح الشریعه آمده که عزّت و حرمت مسلمانان برای کسی مهم نیست مگر كسى كه خدای متعال عزّت او را بر مسلمانان بزرگ داشته است.

وی افزود: نتیجه این می شود كه هر كه بخاطر خدا، عزّت و حرمت برای مؤمنان قائل است، خداوند عالم نيز او را در نظرهاى مردم عزيز و محترم مى‌ دارد، و هر كه مبالغه در احترام خدا و رسول او بيشتر مى‌كند، حتماً احترام و عزّت مؤمنان را نيز بيشتر مى كند، و هر كه در پى استخفاف مؤمنان است و ايشان را به نظر حقارت نظر مى كند و مرتبه ايشان را سهل مى‌ گيرد و رخنه در احترام ايشان مى‌ كند، یقیناً بی حرمتی به انبيا كرده است و پرده حرمت انبيا را دريده است.

حجت الاسلام میرشکاری در خطبه دوم به بى‌عدالتى و تبعیض که به‌گفته و تصریح رییس دستگاه قضا، بیش از فقر براى مردم مشكل‌آفرین بوده است اشاره کرد و گفت: پیشگیرى از این احساس تبعیض و بى‌عدالتى جز در سایه مبارزه مداوم و بدون قیدوبندهاى سیاسى ممكن نخواهد بود.

وی افزود: این تصریح در كلام رییس جمهور و رییس مجلس نیز به‌گونه‌اى مطرح شده است. در این باره چند نكته گفتنى است:
قانون گرایى، پاسخگویى، شفافیت و انضباط مالى، و طهارت اقتصادى و پرهیز از اشرافى گرى در تمام ابعاد شخصى و برنامه‌هاى مدیریتى، در مسیر خدمت به‌مردم، از جمله اصول این پیوست مهم و زیربنایى است.

امام جمعه اکبراباد در بخش دیگری از سخنان خود به پیوست عدالت پرداخت و گفت: از نگاه رهبر معظم انقلاب پیوست عدالت باید دو شاخصه مهم داشته باشد: اول این‌كه؛ به‌كاهش فاصله طبقاتى و شكاف بین فقیر و غنى به‌شكل حقیقى و واقعى بینجامد. دوم این‌كه؛ هر اقدام و برنامه‌اى باید در مردم «احساس‌ خوب كاهش این فاصله و تبعیض» را ایجاد كرده و تقویت كند.

حجت الاسلام میرشکاری در خاتمه تاکید کرد: بر این اساس مجلس و دولت و قوه قضاییه و مجمع تشخیص مصلحت نظام در سیاستگذارى و اجرا و نظارت و ارزیابى باید به‌پیوست عدالت در همه عرصه‌ها توجه كنند.


لینک کوتاه : https://baharekavar.ir/?p=2494

ثبت نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.