به گزارش بهار کوار به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار تصریح کرد: برداشت انگور در شهرستان کوار از اواخر خردادماه شروع و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد که بخش قابل توجهی از آن فرآوری و به کشمش، مویز و شیره انگور تبدیل می شود.
وی عنوان کرد: تاکنون میزان 4000 تن انگور در حال فرآوری و تهیه کشمش بوده و پیش بینی می گردد تا پایان فصل برداشت،13000تن انگور معادل 2500 تن کشمش هسته دار یا مویز تولید و به بازار عرضه گردد. عمده مویز تولید شده از ارقام ریش بابا و رطبی بوده که به سراسر کشور عرضه و به بعضی کشورهای خارجی نیز صادر می شود.
جوکار افزود: درجه رسیدگی انگور بر کیفیت کشمش مؤثر است بطوریکه کشمش حاصل از برداشت به موقع محصول دارای رنگ، بافت و طعم بهتری بوده و از نظر کمی نیز بازده بیشتری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کوار در خاتمه گفت: باتوجه به پتانسیل شهرستان در تولید انگور، تولید و بسته بندی کشمش یک فرصت سرمایه گذاری مناسب در شهرستان می باشد. و با حمایت از انگورکاران در راستای اجرای طرح های داربستی باغات، فرآوری محصول، بسته بندی محصول و صادرات آن می توان زمینه افزایش کمی و کیفی محصول و ارتقاء اقتصاد بهره برداران را فراهم نمود.